Ingrediente:
FRIGARUI: 300 gr carne de pui 1 ceapa 1 morcov 4-5 ciuperci champinion 1/2 linguita rozmarin 1/2 lingurita menta 1/2 lingurita busuioc 1/2 lingurita boia dulce 10 boabe mustar sare piper 2 linguri ulei
CARTOFI NATUR: 2 cartofi mari sare piper 1 lingura unt 1 lingura patrunjel verde tocat
PREPARARE:
In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam.
Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita
rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2 lingurita
busuioc, 1/2 lingurita boia dulce, 10 boabe
mustar,
sare si
piper
dupa gust.Morcovul, ciupercile si ceapa se curata, se spala si se taie.
Se ia batul de frigaruie si se baga pe el carnea si legumele alternant,
cum dorim se pune 2 linguri de ulei in tigaie, se incinge si se pun
frigaruile la parajit, le intoarcem pe toate partile, cand sunt gata se
scot pe servetele sa se absoarba uleiul
Se curata, se spala si taie cuburi cartofii si se pun la fier in apa
cu un praf de sare. Se fierb atat cat sa nu se zobeasca, se scurg de apa
si se pune peste ei untul, patrunjelul,sare si piper dupa gust si se
acopera cu un capac pentru a se topi untul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Buna! Acest mesaj va fi afisat in pagina dupa ce va fi acceptat de administrator.Multumesc de vizita!!!