Articol gasit pe blogul VIATA FRUMOASA al Danielei Dumitriu: http://www.viatafrumoasa.ro/
joi, 29 martie 2012
25 de moduri de aranjare a unei esarfe
Articol gasit pe blogul VIATA FRUMOASA al Danielei Dumitriu: http://www.viatafrumoasa.ro/
miercuri, 28 martie 2012
BRIOŞE DE POST CU STAFIDE ŞI FULGI DE MIGDALE
Sunt primele mele briose, pana acum n-am indraznit sa fac aceste mici prajiturele, dar astazi ma gandeam sa fac ceva dulce, bineinteles de post dar in acelas timp usor si repede de preparat si iata minunatiile astea:
INGREDIENTE:
- 1/2 cana zahar
- 1/4 cana ulei
- 1/2 cana apa
- 1cana faina
- 1 pliculet zahar vanilat
- 1 pliculet praf de copt
- 1 praf sare
- 2 linguri stafide
- 1 lingura fulgi de migdale
PREPARARE:
Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.Sunt coapte cand trec testul scobitorii.
SUPĂ CREMĂ DE BROCOLI
Ingrediente
Am desfacut brocoli in buchetele mici si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare.
Ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o solzisori, am calit-o
bine in 3 linguri de ulei.Cand brocoli a fost gata fiert l-am scurs si
am pastrat apa in care a fiert.Brocoli impreuna cu ceapa le-am maruntit
cu mixerul vertical, am adaugat sare si piper dupa gust, am pus din nou pe foc am lungit cu o parte din apa in care a fiert brocoli si am lasat sa dea in 2-3 clocote.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)