Sunt primele mele briose, pana acum n-am indraznit sa fac aceste mici prajiturele, dar astazi ma gandeam sa fac ceva dulce, bineinteles de post dar in acelas timp usor si repede de preparat si iata minunatiile astea:
INGREDIENTE:
- 1/2 cana zahar
- 1/4 cana ulei
- 1/2 cana apa
- 1cana faina
- 1 pliculet zahar vanilat
- 1 pliculet praf de copt
- 1 praf sare
- 2 linguri stafide
- 1 lingura fulgi de migdale
PREPARARE:
Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.Sunt coapte cand trec testul scobitorii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Buna! Acest mesaj va fi afisat in pagina dupa ce va fi acceptat de administrator.Multumesc de vizita!!!