MENIU

miercuri, 28 martie 2012

BRIOŞE DE POST CU STAFIDE ŞI FULGI DE MIGDALE


 Sunt primele mele briose, pana acum n-am indraznit sa fac aceste mici prajiturele, dar astazi ma gandeam sa fac ceva dulce, bineinteles de post dar in acelas timp usor si repede de preparat si iata minunatiile astea:







INGREDIENTE:
  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 1/2 cana apa  
  • 1cana faina
  • 1 pliculet zahar vanilat  
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf sare
  • 2 linguri stafide
  • 1 lingura fulgi de migdale



PREPARARE: 
 Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.Sunt coapte cand trec testul scobitorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Buna! Acest mesaj va fi afisat in pagina dupa ce va fi acceptat de administrator.Multumesc de vizita!!!